• THE TUNNEL | GSC Movies | Films Distributors |Malaysia
  • ANTEBELLUM | GSC Movies | Films Distributors |Malaysia
  • THE GRAND GRANDMASTER | GSC Movies | Films Distributors |Malaysia
  • THE BOY 2 MOVIE COLLECTION| GSC Movies | Films Distributors |Malaysia
  • LET IT SNOW| GSC Movies | Films Distributors |Malaysia

Dengan Azimat ni, Mayat Pun Boleh Hidup! Ala Necromancer gitu!

Azimat ni apa benda sebenarnya?

 

Azimat adalah sejenis patung yang diperbuat daripada tanah liat, logam, tulang, atau apa sahaja bahan lain. Ianya memang selalu sangat digunakan pada suatu masa dahulu. Tapi jangan terkejut, zaman sekarang pun masih ramai yang menggunakannya!

 

Dengan Azimat ni, Mayat Pun Boleh Hidup! Ala Necromancer gitu! | GSC Movies 2

 

Kredit gambar: Super Rich Thai Amulet

 

Azimat digunakan untuk…

 

Biasanya ia dipakai sebagai pelindung daripada perkara yang tidak baik seperti sakit-sakit dan sebagainya. Tetapi ada juga yang percaya bahawa azimat ini mempunyai kuasa ilmu hitam yang merbahaya. Lagi-lagi azimat dari Thailand…

 

Dengan Azimat ni, Mayat Pun Boleh Hidup! Ala Necromancer gitu! | GSC Movies 3

 

Kredit gambar: GSC Movies

 

Oh, tak lupa juga, kalau azimat ini disertai dengan jampi serapah, lagi power kot!

 

Bukan boleh pakai sebarangan tau. Ada peraturan yang perlu dipatuhi!

 

Tau tak, kalau pakai azimat anda tak boleh melakukan hubungan sulit ataupun bergaduh. Kalau peraturan ini tidak dipatuhi, azimat tak akan memberi kesan kepada pengguna. Lebih teruk, ia akan membuat ‘tuhan’ kepada azimat itu marah, katanya.

 

Dengan Azimat ni, Mayat Pun Boleh Hidup! Ala Necromancer gitu! | GSC Movies 4

 

Kredit gambar: GSC Movies

 

Kat Mana Boleh Beli Azimat?

 

Merata-rata! Online pun ada jual azimat tau. Tapi kepada yang betul-betul percaya dengan azimat ini, mereka akan membelinya di tokong-tokong. Harganya pula bermacam-macam dari RM1 hinggalah beratus ribu! Black market pun terkenal dgn penjualan azimat tau, seperti dalam filem baru iaitu Necromancer.

 

Jadi, betul ke boleh hidupkan mayat guna azimat?

 

Kalau dalam filem, banyak babak yang menunjukkan kejadian mayat hidup balik ni. Betul atau tak, itu terpulang kepada kepercayaan anda semua. Kalau nak tahu lebih lanjut, cuba tonton filem Necromancer.

 

Sinopsis Necromancer

 

Selepas terselamat dari serangan untuk merampas azimat ayahnya, WIN (Mark Prin), belajar mengamalkan ilmu hitam dan ilmu azimat. Segalanya untuk membalas dendam atas kematian ayahnya. Semakin dalam WIN menyiasat tentang serangan tersebut, semakin jauh dia jatuh ke dalam dunia ilmu hitam. Sepanjang perjalanannya, dia berdepan dengan ahli ilmu hitam lagenda dan juga pegamal-pengamal ajaran sesat yang mempunyai kaitan dengan kematian ayahnya. Pertemuan tiga penjuru ini telah mencetus pertarungan ilmu hitam yang hebat! Pasal azimat, kuasa, jampi dan black market semua ada dalam filem aksi fantasi yang akan ditayangkan bermula 5 Mac ini! Siapa yang akan menang? Tonton dulu trelernya di bawah!

 

 

Jangan lupa, tonton di pawagam ye!

 

Dengan Azimat ni, Mayat Pun Boleh Hidup! Ala Necromancer gitu! | GSC Movies 5

 

Kredit gambar: GSC Movies

 

GSC Movies membawa anda ke alam sinematik yang memukau dengan filem terbaru tempatan dan luar negara pelbagai genre termasuk filem aksi dan fantasi!

 

Ikuti kami di Facebook, Instagram dan YouTube untuk menonton treler-treler filem terkini dan sentiasa menjadi yang pertama mendapat berita tentang filem:

 

f-ogo_RGB_HEX-58 Facebook page: https://www.facebook.com/gscmovies/

Untitled-1 Instagram page: https://www.instagram.com/gscmovies/

youtube_social_icon_red YouTube page: https://www.youtube.com/user/ilovegscmovies/featured